haloween

- imorn va ? haha.

hej mina tokstollar ! ( tokstolle är det mest roliga ord just nu )
iaf, som ni säkert märkt så tar jag mina små bloggpauser då & då.. mest pga av att jag helt enkelt inte har nått vettigt att skriva.
Igår spenderades kvällen/natten hemma hos jimmy, lan. jag spelade cs som en tok ! , det var trevlans med ganska mkt folk.
hade snöbollskrig och grejjer..
jag har värsta julkänslan i mig ! , känner för att sätta på jukskivorna snart, jag är ju trotsallt helt ensam hemma nu i tre dagar så jag kan sjunga huur högt jag vill :D !
ikväll blir det våran efterlängtade tjejkväll, bada tunna, baka pizza, greja ansikktsmask och drinkar och en sak jag kan jag lova, det kommer bilder(:
imorn kommer verre och lennet och vi ska käka tocas och hitta på ngt, älskar haloween , muhuh.

Nu måste jag skynda mig ! hade missupftattat ida, trodde dom skulle hämta mig och sen åka till kårhylla och sen till ica. aja, men ska kila till ica nu och köpa grejjer för ikväll, puss





morrn

goodmorgon ! ligger fortfarangde kvar i sängen och är het slut..hhaha, vi det var världens sötaste gubbe på teven nyss, helt sjukt söt han va ! .. aja igår var vi iaf på bio och såg 'Låt den rätte komma in' den var väl helt okej, lite sådär konstig men endå bra. ush det regnar och blåååser nu, men jag och emilia ska ta och pallra oss ner till solariet, sköönt !
sen blir det för mig att åka hem ida..sorgligt.
menmen, här kommer lite bilder från igår!;D



ögonpensel,ögonskugga,foudation(ny),mascara och ansiktsmask till våran tjejkväll nästa helg !halsband och örhängen, skit billigtt




.djeans-thights och hårfärghaha ta inte bilden seriös nu tjejer !

lin(köping)

jag och mina syster skulle precis ta bussen till tornby, skulle ta en områdes buss som man bokar ( hör på maken ) känner mig jävligt bondig just nu, men bussjävlen kom aldrig.. så vi blev försenade,men den kommer om typ 20 minuter.
idag blire shopping iaf, och ikväll ska vi se bio 'låt den rätta komma in' värkar faktisk ganska bra.
skulle vilja sola igen,ååh. men det får bli nästa vecka i trökblge, nån som vill joina ?
ojoj, dte är en massa saker som jag skulle behöva just nu,  och det som är nice är att det typ är30% rabatt på BikBok, jag ska nog köpa sånadä tights-jeans om det finns,och en jackapå Gina  ..aja , ikväll så får ni se iaf.
haha just nu känner jag bara för att li brunett alsså.. vet att jag bara kommer att ångra mig men vafan!.. vi får se hur det blir..
måste kila, bussn kommer snart, om den inte är så störd igen vll säga.
pusspårumpan!

linköping

hej & föråt för askass uppdatering, verkligen..

menmen , nu är jag väl tillbaka för vi hoppas ! dagen började med att jag försov mig, bra alicia ! sen blev det iväg till skolan och lämna lite saker till lina,hulta och.. rosén. sen bar det iväg för mig och mamma till stan, där käkade vi lunch på  Agnes,(thai resturang) ohja ! göttans.. sen åkte vi till resecentrum och för mig att kliva på tåget till linköping.
tåg resan gick bra , lite långtråkigt ,men jag roade mig med att äta choklad.
kom fram till linköping vid halv 5 tiden, emilia min syster kom och möte upp mig på perrongen , vi åkte buss hem och sen gick vi och handlade mat och massa godis ! åt mat, strille med lövbiff och beanase (staving) fifan vad gott.
sen blev det att tvätta av mejket, för min del smörja in mig i cocosolja,doftar uuunderbart, och dra ner tll soliaret. skönt, bara det att det kändes som att jag snurrade , typ som i rymden,, haha ! typsolsting av nått slag..
efter det kom vi hem, duschade av svetten, och tände ljus, tog fram godiset och chirren,och kolla på idol !
brukar ju inte göradet sådär jätte ofta , men trevlans äre ju.
nu ser vi vilka som sitter säkertoch inte,jag tyckte faktiskt nästan alla var bra, men inte loulou .. faktiskt.
sitter med laptopen nu här i soffan och är inte van med et , så kanske blir lite fel och så, ;)

haha, juste ! jag lurade nuhi att jag inte hade tagit rätt tåg och kommit till vikingholm(om det nu finns)
och han trodde på det , ( som vanligt ).. och fyfan vad sur han blev när han fatta att jag var är. mohaha.


här får ni  nåra gamla bilder! kommer nog nya  imorn, ska köpa kläder,smink och färga hår och låna emilias kamera;)

och ja.. förebered er på det värsta ( bilder från augusti 07)





womanizeer

Hejsan , kom nyss hem från skolan ,följde med bella,linnea,linnea,och jenny till ica . jenny ska bli brunett siddu (;
ikväll blir det nog att grilla korv i kyna , haha!:)
treeevlanstrevlans hörreni !
har faktiskt inte så mycket att säga, haha jo ! jag klarade matte provet , var nästan helt säker på ett ig, men icke(;
chillbilll..





jag vill ha dig nu , som jag hade dig förut -
Melissa Horn & larswinnerbäck












maiahii

shululu.. är just nu hos linnea hult, inge skola idag , mohaha. hemstudier, och vi gillare !
ska snart hem och  göra mat  för hela familjen som det står på våra papper. ingen aining om vad jag ska göra ,menmen .
nu är bult i duschen,och jag har precis varit, testade hennes Kerakesé eller va det heter. måste göra något åt mitt hår nu.. och det är fortfarande blött så ska se hur det blir. ska tydligen reparera inifrån och sånt. sen somsagt ska jag hem , göra mat, sen blire nog ut med hundarna ( skulle ha 45 minuters motion ) med lennt och massa. sen kanske falun dårå , hälsa på i idas skola, ush igentligen vill jag inte dit med tanke på en hemskt äcklig människa som går där.
nu ska jag sminka på mig. pusss



jag klarar mig, det gör jag alltid.

med slidis nu

jani, nu sitter vi här och vi ska snart ut med sajje, och sen bär det iväg till elin för att plugga på fysiken och engelska. nivet, jag ska ha mvg.
varit ute hela förmiddagen men 7-8 orna. tillbringade de med jenny och rosén , treeevligt , kanonkul ! haha(;
vi frös ihjäl, eller mina och jennys fötter avled i skorna så vi gick in för att hämta sockor eller nått.. men det blev fingervantar !
stackars barn, jenny snodde ett par.
aja måste kila , pusspå dig snygging !



ohgud

hemma nu ! det var faktiskt rätt skönt att ut och gå faktiskt, hundrana var jätte duktiga och wiggo som aldrig brukar vara med andra hundar uppförde sig , haha. nu ska jag gå och käka ngt och så (: här har ni picsen !
blir nog att gå på onsdag igen, dock när det är lite ljusare ute. kolla lennet ! haha(;



shit jaow..

haha(;

hellu ! nu är jag proppmätt och har pluggat matte. behövs igentligen mera. men snart ska jag ut med hundarna och ida {kanske lennet , till skogen . bilder kommer
Ciao !

skön dag ,

fasst med lite andra saker.
kom precis hem och är törstig som en geeeeet, så nu ska jag ta juice och rostad macka med skinka och gurka , tända ljus och sätta mig ner med min matte bok och räkna , å göra ciekl diagrams skitsävul. kul .men sen blire iaf att röra på fettet och ut och springa med ida och diva och wiggo, hur det nu kommer gå, vi ska ut i skogen liskåm.
OCH JAG HAR PROOV IMORN ,LALA.
ännu mer kuul!
nej nu ska jag gå och käka


elin, jag är så glad för din skull<3
linnea, de löser sig..på ett eller annat sätt..<3
och jag, va händer med mig ? alicia , inga förväntningar nu okej ?

barnvakt

igår kväll blev det att efter jag käkat så åkte jag hem till ida och emma, där var vi barnvakt så himla duktiga måste jag säga..:) haha. vi åt chokladpudding,mandariner,annanas och spelade kort satt vid datan och kollade på idol med ella , som vi var barnvakt åt . mys hade vi det , idas mamma var på bb för att föda barn , anledningen till att vi var hemma(; och det blev en pojke ! iaf, vi var där vi hämtade minna, idas andra lillasyster, kollade på mer idol och sen så blev det lite krångel , och det orkar jag inte skriva , haha. men slutade med att jag gick själv mitt ute på landet påväg hem. själv.  men sen komma johny  med sin moppe och hämtade mig. förstår inte att jag tog den risken , för han ramlade på den över styret senare på kvällen. aja men tack iaf. vi var vid kisoken , isa min kom. vi drog vidare mot dv, åkte hem sen och soov.
snart ska jag in i duschen och fixxa mig och sånna grejjer. ikväll blir det veronica och kasnke lennet, vi drar väl till falun eller nått sånt tror jag. , haha vi får hoppas att vi inte möter big T igen, har ingen lust att kissa på mig.

här är mysbilderna!


tju.

TJULULUUU mina små fina sparvlar.
mitt humör är på toppp idag , åhåjaja. glad som en get. dagen i skolan var inge speciell, sista lektionen var spanska som vi bara satt och kollade bilder från när solway (haha) hade varit i ' när jag har varit i guate mala.. ' stackarn. ingen lyssnar på henne. men vafan ? jennifer kan väl komma tillbaka så att vi kan lyssna, ingen , jag menar ingen har tålamod och orkar engakera sig i spanskan längre. menmen, har nyss tagit ut sajje. ska snart äta taco pai, seeeen bär det iväg till ida och emma en sväng. dom är barnvakt för idas mamma ska få barn , weii (; sen ska jag hem . fixa mig , sen kanske torsång . juste , ska ringa elin också. men nu ska jag nog dusha eller.. jag venne. PUSS!

:*

fan

Hej,
kom nyss hem från skolan, med världens jävligaste mensvärk,hosta och växtvärk.. orkade bara inte vara kvar , alla är på så dåligt humör och det blir ju inte bättre av det. har så himla mycket krav på mig, jag orkar bara inte just nu ! proven går åt helvete och jag orkar knappt bry mig ? jag vet, jag skriver jävligt mkt depp inlägg nu. men det kommer väl bättre tider, bakom molnen skiner alltid solen , living to learn och each day counts.. ?





http://www.youtube.com/watch?v=jNvlcnquJVs&feature=related
börjar nästan gråta varje gång jag hör den.. vet inte vrf .

jag är tillbaka

hellu mina goodies,
som ni märkte var jag ju borta ett tag här, pga av många olika skäl. .  allting var bara så jobbigt , allt blev fel. men vi ska klara dethär tillsammans ellehur ? haha som ni ser mitt näst nyaste inlägg så ser ni ju ungefär hur jag mådde , men det ska bli bättring,lovar. även här på bloggen , ska fixa min header såsmåning om dårå. och bli aktiv igen ! haha..
och jag kom just hem ifrån stastastastaallet med ida. och jag hungrar ihjäl snart, så ska äta laax macka ohfyfan!:D
ääven ska jag tända ljus {som vanligt }, och sätta mig och plugga på fysiken, denhär gången ska jag satan i gatan ha mgv , det har jag bestämmt mig för. sen kommer kanske bultis och kollar desperate houswifes med mig hoppas jag.
och en sak till, höstlovet kommer förhoppningvis bli chillbiiil ;D , jag åker till linköping, blir hemma själv ett tag, och nån kväll så ska vi ha tjejkväll hos ida {non alcohol, kan jag lova..''/uh}  med grillning , bada tunna och ansiktsmask , ff , haha ! b , kommer kanske och sover med mig (:








tar en gammal pic

britney spears - womanizer

RSS 2.0